Etsimme syyslukukaudelle 2018 Heinolasta koululuokkaa yhteistyöhön museon kanssa!

Mobiilireittejä kulttuuriperintöön-hankkeen myötä koulujen tai historiakerhojen ja museoiden yhteistyössä tekemiä mobiilireittejä on syntynyt jo Vantaalle, Raumalle ja Tampereella ja syksyllä syntyy lisää ainakin Lohjalle, Tuusulaan,  Kouvolaan (Verlaan) ja Kuhmoisiin. Lisäksi etsimme vielä Heinolasta koululuokkaa yhteistyöpariksi Heinolan kaupunginmuseolle. 

Hankkeessa luokka suunnittelee yhteistyössä museon kanssa mobiilireitin tai -reittejä Seinätön museo -alustaa käyttäen. Museo tarjoaa alustan luokan käyttöön ja opettaja saa siihen koulutuksen. Opetuksessa mobiilireitin tekemisen voi liittää luontevasti osaksi vaikkapa historian, kuvataiteen tai kielten oppiaineiden sisältöjä. Jo valmistuneisiin reitteihin voi tutustua täällä

Heinolassa koulun ja museon yhteistyö alkaa koulujen syyslukukauden alussa ja reitin tulee valmistua viimeistään joulukuussa. Reitin valmistuttua vietetään avajaisia ja valmis reitti jää museon hyödynnettäväksi. Valmistuneet reitit kootaan myös tälle sivustolle, jossa ne ovat kenen tahansa kiinnostuneen käytettävissä. 

Ota yhteyttä:
Evamaria Silvennoinen
+358 (0) 40 801 9069
evamaria.silvennoinen(a)kulttuuriperintokasvatus.fi